header-smartbag
TKO SMO

Vesna Maslovarić dugi niz godina bavila se poslom koji ju nije ispunjavao, te je s velikim entuzijazmom okrenula novi list i promijenila smjer slijedivši svoj san. Imala je jasnu viziju i odlučila pokazati svoju inovativnost te napokon raditi ono što voli. Tako je nastao brend VM Design a prvi projekt koncentriran je na rješenje problema vječnog neredu u ženskoj torbi na temelju kojeg je nastala prva torba, odnosno organizator za veće ženske torbe.

Oduvijek je imala poduzetnički duh i znala osjetiti potrebu tržišta te je tako i ovim rješenjem atraktivnog organizatora koji je ujedno i samostalna torbica odgovorila na vječita prigovaranja svojih prijateljica o neredu u torbi. Brend VM Design je već prvom kolekcijom pokazao svoju funkcionalnost, atraktivne boje, najkvalitetnije materijale i neodoljive detalje.

Vesna je vlasnica brenda VM Design, živi i radi u Zagrebu. Majka je troje odrasle djece.

Vesna Bralo
ŠTO RADIMO

U svojem prvom modnom projektu, Vesna Maslovarić poigrala se neredom i problematikom ženske torbice ponudivši jedinstveno multifunkcionalno rješenje u obliku samostalne torbice koja je ujedno organizator koji se može umetnuti u torbe većih dimenzija. Organizator je izrađen od izrazito kvalitetne umjetne kože i proizveden je u Hrvatskoj. Vesna se poigrala bojama, od neutralnih do zahtjevnijih, a njen osjet za minimalizam i detalje došao je u prvi plan.

ZAŠTO RADIMO

U današnjem svijetu poslovne žene često tijekom dana imaju razne zahtjevne zadatke i uloge te se svojim odijevanjem moraju prilagoditi raznim situacijama. Nije rijetko da se tijekom dana i nekoliko puta presvlačimo, a svako presvlačenje nužno povlači i mijenjanje torbice kako bi pristajala kombinaciji. Upravo u toj žurbi, često nemamo vremena prebaciti sve stvari iz torbe u torbu, a tek kada nam na kraju treba samo jedna manja torbica, nastane potpuni kaos…

Brend VM Design bio je moj dugo sanjani san… Odgovor na moje probleme i probleme mojih prijateljica te san o brendu koji će svojim proizvodima nuditi multifunkcionalna rješenja, biti otmjen i izrađen od visokokvalitetnih materijala. Tako je nastao prvi proizvod, prvo rješenje navedenog problema, torbica koja može biti organizator, ali i samostalna torbica. Potrebno je samo precizno ju složiti, a kasnije se može umetnuti u veće torbe i/ili ruksake, a po potrebi biti i samostalna manja torbica.

Proizvedena je u Hrvatskoj od visokokvalitetne umjetne kože.

eu-fondovi